Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2019-01-03 17:41:33

colak
Admin
From: Cyprus
Registered: 2004-11-20
Posts: 7,362
Website

Quote does not work

It seems that the “Quote” link at the bottom of each post in this forum no longer works. Tested on Safari and FF.


Yiannis
——————————
neme.org | hblack.net | LABS | State Machines | Respbublika! | NeMe @ github

Offline

#2 2019-01-03 18:26:01

GugUser
Member
From: Quito (Ecuador)
Registered: 2007-12-16
Posts: 1,400

Re: Quote does not work

Doesn’t work here (Safari 12.02) either.

Offline

#3 2019-01-03 19:20:45

philwareham
Core designer
From: Farnham, Surrey, UK
Registered: 2009-06-11
Posts: 3,209
Website

Re: Quote does not work

Yep, I’m aware of the problem. Trying to find out why.

Offline

#4 2019-01-04 01:23:36

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,526
Website

Re: Quote does not work

started happening two days ago


…. texted postive

Offline

#5 2019-01-14 15:02:52

philwareham
Core designer
From: Farnham, Surrey, UK
Registered: 2009-06-11
Posts: 3,209
Website

Re: Quote does not work

This issue should be fixed now. Thanks for the reports.

Offline

#6 2019-01-14 15:24:02

colak
Admin
From: Cyprus
Registered: 2004-11-20
Posts: 7,362
Website

Re: Quote does not work

philwareham wrote #316119:

This issue should be fixed now. Thanks for the reports.

Indeed:) (FF 64, Mac)


Yiannis
——————————
neme.org | hblack.net | LABS | State Machines | Respbublika! | NeMe @ github

Offline

Board footer

Powered by FluxBB