Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2019-01-03 17:41:33

colak
Admin
From: Cyprus
Registered: 2004-11-20
Posts: 8,053
Website

Quote does not work

It seems that the “Quote” link at the bottom of each post in this forum no longer works. Tested on Safari and FF.


Yiannis
——————————
neme.org | hblack.net | LABS | State Machines | NeMe @ github | Covid-19; a resource
I do my best editing after I click on the submit button.

Offline

#2 2019-01-03 18:26:01

GugUser
Member
From: Quito (Ecuador)
Registered: 2007-12-16
Posts: 1,416

Re: Quote does not work

Doesn’t work here (Safari 12.02) either.

Offline

#3 2019-01-03 19:20:45

philwareham
Core designer
From: Haslemere, Surrey, UK
Registered: 2009-06-11
Posts: 3,315
Website

Re: Quote does not work

Yep, I’m aware of the problem. Trying to find out why.

Offline

#4 2019-01-04 01:23:36

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,646
Website

Re: Quote does not work

started happening two days ago


…. texted postive

Online

#5 2019-01-14 15:02:52

philwareham
Core designer
From: Haslemere, Surrey, UK
Registered: 2009-06-11
Posts: 3,315
Website

Re: Quote does not work

This issue should be fixed now. Thanks for the reports.

Offline

#6 2019-01-14 15:24:02

colak
Admin
From: Cyprus
Registered: 2004-11-20
Posts: 8,053
Website

Re: Quote does not work

philwareham wrote #316119:

This issue should be fixed now. Thanks for the reports.

Indeed:) (FF 64, Mac)


Yiannis
——————————
neme.org | hblack.net | LABS | State Machines | NeMe @ github | Covid-19; a resource
I do my best editing after I click on the submit button.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB