Textpattern CMS support forum
You are not logged in. Register | Login | Help
- Topics: Active | Unanswered
Pages: 1
[el-gr] TXP documentation
Κατ’ αρχην γεια σε όλους μια και είμαι καινούριο μέλος στην κοινότητα του Textpattern.
Πολύ πρόσφατα ανέβασα το ιστολόγιό μου με TXP το οποίο λέγεται Versutia.
Θα ήθελα να επισημάνω κάποιες ελλείψεις στο κομμάτι του documentation το σχετικό με το migration από blogger. Ασχολείται κάποιος εδώ ή να απευθυνθώ στο αγγλικό φόρουμ κατ’ ευθείαν;
Ευχαριστώ
Ανδρέας
Last edited by ankar (2005-10-05 19:35:36)
Re: [el-gr] TXP documentation
Ανδρέα, έστω και καθυστερημένα, σε καλωσορίζω στο φόρουμ και την κοινότητα χρηστών του Textpattern. Η Mary έχει πλέον αναλάβει την τεχνική υποστήριξη για το import script από το Blogger. Όσον αφορά την τεκμηρίωση, αυτή είναι μονίμως πίσω από το ίδιο το Textpattern, το οποίο προοδεύει με γοργούς ρυθμούς. Για όποιον πάντως ενδιαφέρεται, το TextBook αναζητά εθελοντές.
VC3 :: weblog :: my wishlist
Έστειλα ήδη κάποιο μήνυμα σχετικό με το documentation αλλά δεν έχω κάνει τίποτα άλλο προς το παρόν επειδή ενδιαμέσως μου έτυχαν άλλα προβλήματα (τα έφτυσε ο σκληρός του iBook, ίσως να είδες το post στο blog μου).
#4 2006-11-23 17:22:58
- marios
- Archived Plugin Author

- Registered: 2005-03-12
Ξενινάω να μεταφράζω ένα μέρος του Textbook Documentation. Είναι πηθανόν, να ηπάρξουν ορθογραφικά Λάθη στην Αρχή, τα οπόια θα διορθοθούν σταδιακά.΄Εαν ενδιαφέρεται κανείς να βοειθήσει, πάρτε έναν λογαριασμό όπως ο Νίκος το περιγράφει παραπάνω.
Ευχαρηστώ
Φιλικά, μάριος
⌃ ⇧ < ⎋ ⌃ ⇧ >
Pages: 1