Textpattern CMS support forum
You are not logged in. Register | Login | Help
- Topics: Active | Unanswered
Pages: 1
[cs-cz] Čeština a komentáře
Zdravím, měl bych dotaz. Nainstaloval jsem stable verzi 4 ale mám problém s komentářema. Dělá to jen když použiji češtinu. Odkaz je totiž ve tvaru #komentář. Například. <a href=”/rubrika/nazev-clanku#komentář”>Komentáře</a>
Nevíte jak se toho zbavit? Při použití angličtiny je to #comment a to bych potřeboval.
(Edit: updated to fix the link markup, it was screwing up the page display. :) -Mary)
Last edited by Mary (2006-03-29 00:30:42)
Project: Textpattern with Texy
Job: Webdesign
Re: [cs-cz] Čeština a komentáře
Tak už jsem to vyřešil. Je to opravdu překladem do češtiny. Jestli máte také problém, stáhněte si moji verzi s integrovaným texy http://textpattern.ivorius.com
Aktualizováno: P.S. Je to upravená verze mamashovi češtiny. :)
Last edited by ivorius (2005-09-05 18:37:34)
#3 2005-09-04 09:43:35
- ToOb
- New Member
- From: Czech republic
- Registered: 2005-08-13
Je dobře, že se ti podařilo problém odstanit a nevadí mi, že jako výsledek předkládáš “svůj” Txp, ale spousta lidí by myslím ocenila, kdybys napsal konkrétní postup (v jakém souboru to byl který řetězec?) a případně bys požádal mamashe, aby změnu (opravu bugu) zanesl do oficiální verze. Je to vhodný obsah i pro tvůj blog, na kterém o tom nevidím ani čárku. :)
Omlouvám se. Chyba je v souboru s češtinou, kde je přeloženo comment jako komentář. Txp ve verzi 4 ovšem používá překlad jako odkaz na komentář, což vzhledem k českým znakům není možné používat.
Ještě bych rád poděkoval mamashovi za lokalizaci do češtiny. Myslím že nejsem sám, kdo jeho snahu oceňuje.
Omlouvám se, nečtu to moc pravidelně. Přiznávám, že jsem do mrtě netestoval, co který řetězec dělá, takže toto mi uniklo. Opraveno a stačí si kliknout aktualisaci češtiny ze serveru.
Who’s gonna textdrive you home tonight?
Pages: 1