Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2021-04-08 08:13:55

agovella
Member
From: Houston, TX
Registered: 2005-05-01
Posts: 48
Website Twitter

RSS feed not showing?

RSS feed not showing on Article page. This is the txp tag: <txp:feed_link section=”“ category=”“ /><!—FEED—>

In the browser, the only thing that shows is <!—FEED—>

Any idea?

Offline

#2 2021-04-08 08:34:30

phiw13
Plugin Author
From: Japan
Registered: 2004-02-27
Posts: 2,348
Website

Re: RSS feed not showing?

agovella wrote #329714:

Any idea?

Are you using the latest version of Textpattern (4.8.5)? There was an issue feeds in previous release. Other than that, no idea (I assume the ”“ quotation marks in your post are an artifact of Textile on the forum and that you actually use "").


Where is that emoji for a solar powered submarine when you need it ?

Offline

#3 2021-04-08 09:06:38

jakob
Admin
From: Germany
Registered: 2005-01-20
Posts: 4,129
Website

Re: RSS feed not showing?

Another long shot idea: the sections you want to include in the feed should be set in the Presentation › Sections pane to syndicate.


TXP Builders – finely-crafted code, design and txp

Offline

#4 2021-04-08 21:47:24

etc
Developer
Registered: 2010-11-11
Posts: 4,253
Website GitHub

Re: RSS feed not showing?

Try to call it with either label or content, otherwise the tag will not know how to output the link.

Offline

#5 2021-04-12 23:39:26

agovella
Member
From: Houston, TX
Registered: 2005-05-01
Posts: 48
Website Twitter

Re: RSS feed not showing?

Thanks for the info. I got it to work. Here’s the final bits:
- I’m on 4.8.5
- All sections marked to syndicate

Instead of label, I added flavor and format to the txp tag:
<txp:feed_link flavor=“rss” format=“link” section=”“ category=”“ />

It outputs like this:
<link rel=“alternate” type=“application/rss+xml” title=“RSS feed” href=“https://pxd.gd/rss/” />

Shows up well in Feedly.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB