Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2020-12-12 10:13:50

gaekwad
Server grease monkey
From: People's Republic of Cornwall
Registered: 2005-11-19
Posts: 3,629
GitHub

Forum RSS not working; investigations are underway

I received a report yesterday that forum RSS feeds aren’t working properly. There’s an issue raised so we can track it and find out what is happening. Please see #420 for more details. I have temporarily removed the RSS link from the Official Announcements byline until we can fix it.

Thank you for your patience.

Offline

#2 2020-12-12 11:36:47

phiw13
Plugin Author
From: Japan
Registered: 2004-02-27
Posts: 2,474
Website

Re: Forum RSS not working; investigations are underway

This feed is working OK, Vienna just refreshed and fetched your post above.


Where is that emoji for a solar powered submarine when you need it ?

Offline

#3 2020-12-12 11:40:07

gaekwad
Server grease monkey
From: People's Republic of Cornwall
Registered: 2005-11-19
Posts: 3,629
GitHub

Re: Forum RSS not working; investigations are underway

Thanks, phiw13 – it appears the fid parameter causes it to choke…I’ll check to see if we’re doing something wrong. I know it was working, so I’m a bit confused as to what happened to make it stop working.

Offline

#4 2021-03-15 11:04:41

gaekwad
Server grease monkey
From: People's Republic of Cornwall
Registered: 2005-11-19
Posts: 3,629
GitHub

Re: Forum RSS not working; investigations are underway

Now appears to be fixed.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB