Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2020-11-12 17:50:52

Destry
Member
From: Haut-Rhin
Registered: 2004-08-04
Posts: 4,527
Website

[solved] The mysterious non-working section link

I just updated wion.com to 4.8.3. Everything seemingly fine, except, if you go there to the home page, the Notes link does not work. But it works as it should on local, and all I did was upload the new install, import the DB, and correct the paths in preferences. That’s it.

Any clues about how that Notes link doesn’t work? Not exactly a fair question, I know, but I’m stumped. (The About link is setup exactly the same way and works fine.)

Last edited by Destry (2020-11-12 20:38:16)

Offline

#2 2020-11-12 18:04:33

colak
Admin
From: Cyprus
Registered: 2004-11-20
Posts: 8,349
Website

Re: [solved] The mysterious non-working section link

From what I see in the source code, both the ‘‘about” and notes link belong to the same section, notes. Are they both individual articles allocated to that section? Is any one of them sticky?


Yiannis
——————————
neme.org | hblack.net | State Machines | NeMe @ github
I do my best editing after I click on the submit button.

Offline

#3 2020-11-12 18:33:31

Destry
Member
From: Haut-Rhin
Registered: 2004-08-04
Posts: 4,527
Website

Re: [solved] The mysterious non-working section link

colak wrote #326720:

From what I see in the source code, both the ‘‘about” and notes link belong to the same section, notes.

This is what I see in the page source:

. . .
<dl class="menu-item"> <dt>
  <a href="/notes">Notes</a>
</dt> <dd>Short-form.</dd> </dl> 
. . .
<dl class="menu-item"> <dt>
  <a href="/about">About</a>
</dt> <dd>The editor.</dd> </dl>

Are you referring to something else?

Site’s in debug mode, so you might be able to see the tag trace? I never can make heads or tales of it.

Offline

#4 2020-11-12 20:03:25

etc
Developer
Registered: 2010-11-11
Posts: 3,989
Website

Re: [solved] The mysterious non-working section link

It looks like notes is systematically stripped from URLs (?s=notes seems to work though). Have you played with .htaccess?

Offline

#5 2020-11-12 20:13:14

Destry
Member
From: Haut-Rhin
Registered: 2004-08-04
Posts: 4,527
Website

Re: [solved] The mysterious non-working section link

I will poke around in there and see if anything sings. I do have a rather large .htaccess file.

I also recall I have a short-code called ‘notes’. I don’t suppose there’s be a conflict somehow.

Last edited by Destry (2020-11-12 20:13:40)

Offline

#6 2020-11-12 20:22:01

Destry
Member
From: Haut-Rhin
Registered: 2004-08-04
Posts: 4,527
Website

Re: [solved] The mysterious non-working section link

etc wrote #326722:

Have you played with .htaccess?

lol…

# Temporary redirect
Redirect 302 "/notes" "/"

Yep, I guess that would be it. I don’t even remember doing that or why.

Thanks!

Offline

#7 2020-11-12 21:47:53

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,742
Website

Re: [solved] The mysterious non-working section link

nice to see the Alsatian Zingaro is back.


…. texted postive

Offline

Board footer

Powered by FluxBB