Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2020-10-30 19:34:20

saccade
Plugin Author
From: Neubeuern, Germany
Registered: 2004-11-05
Posts: 510

all of a sudden: admin-side completely out of existence

Hi,
in a long installed an recently upgraded (4.8.3) install, the backend admin side has vanished completely – without any action before.
What is miraculous: the public side is working without any negative effect.

If I want to log in (by killing the cookie before) this works, but then the admin side is really plain empty:
It generates an empty page with simply <html><head></head><body></body></html>

just unbelievable.

I changed the database with a backup 4 weeks ago, no improvement
then finally reverted to 4.8.2 (corrected version) voila: – the site is there again.
Then back to a clean 4.8.3 install – admin side gone!

now I’m really clueless.
unfortunately I cannot go back to 4.8.2 because there a needed function on the public side doesn’t work.

So: does anyone have thad this effect before?

How could it happen without any action? I’m quite sure I worked in the admin side and didn’t do anything of massive effect.

edit: even directly calling a tab like admin doesn’t work.

Last edited by saccade (2020-10-30 19:40:18)

Offline

#2 2020-10-30 20:31:53

saccade
Plugin Author
From: Neubeuern, Germany
Registered: 2004-11-05
Posts: 510

Re: all of a sudden: admin-side completely out of existence

Meanwhile – editing directly in the database and deactivating plugins – I could identify a plugin, and an added (duplicated) function to be the most plausible reason.
The function even worked correctly what it should do for the public side, but it additionally obviously stopped the admin side to work.

so problem solved for now.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB