Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#41 2012-11-09 13:15:45

colak
Admin
From: Cyprus
Registered: 2004-11-20
Posts: 8,269
Website

Re: [textile] Textile 2.4 now available.

did you put notextile.. in the beginning of the code?


Yiannis
——————————
neme.org | hblack.net | LABS | State Machines | NeMe @ github | Covid-19; a resource
I do my best editing after I click on the submit button.

Offline

#42 2012-11-09 13:32:44

Gallex
Member
Registered: 2006-10-08
Posts: 1,160

Re: [textile] Textile 2.4 now available.

colak wrote:

did you put notextile.. in the beginning of the code?

no. but tryed with notextile.. and, same.

it’s just so wierd. at the homepage in the same webserver, but in different subfolder – and no problems…
p.s. this ‘problematic’ homepage is also installed into subfolder.

Offline

#43 2012-11-09 13:49:07

Gallex
Member
Registered: 2006-10-08
Posts: 1,160

Re: [textile] Textile 2.4 now available.

reinstalled with latest 4.5.2 version, created new article, putted code into it and, nothing changed… :)

p.s. debugging mode shows no errors
p.p.s …and the page i’m talking about

Last edited by Gallex (2012-11-09 13:56:01)

Offline

#44 2012-11-09 15:11:01

GugUser
Member
From: Quito (Ecuador)
Registered: 2007-12-16
Posts: 1,424

Re: [textile] Textile 2.4 now available.

Gallex wrote:

…and the page i’m talking about

I see the form correctly and it seems to work.

Last edited by GugUser (2012-11-09 15:11:16)

Offline

#45 2012-11-09 15:31:59

colak
Admin
From: Cyprus
Registered: 2004-11-20
Posts: 8,269
Website

Re: [textile] Textile 2.4 now available.

I tested your form and it does not show the thanks message. Did you receive the email though?


Yiannis
——————————
neme.org | hblack.net | LABS | State Machines | NeMe @ github | Covid-19; a resource
I do my best editing after I click on the submit button.

Offline

#46 2012-11-09 22:50:22

net-carver
Archived Plugin Author
Registered: 2006-03-08
Posts: 1,648

Re: [textile] Textile 2.4 now available.

Hi Gallex, thank you for trying this out.

I’ve run your code example through the link-detection-rewrite branch which seems to convert it cleanly. For now, could you…

  1. try using the thanks_form attribute instead of the thanks text and see if that works?
  2. try putting your form into a static section instead of into an article?

Thank you!


Steve

Offline

#47 2012-11-12 08:19:15

Gallex
Member
Registered: 2006-10-08
Posts: 1,160

Re: [textile] Textile 2.4 now available.

colak wrote:

I tested your form and it does not show the thanks message. Did you receive the email though?

yes i did.

net-carver wrote:

try using the thanks_form attribute instead of the thanks text and see if that works?

nope.

try putting your form into a static section instead of into an article?

working

Offline

#48 2012-11-27 11:20:39

Gallex
Member
Registered: 2006-10-08
Posts: 1,160

Re: [textile] Textile 2.4 now available.

Gallex wrote:

putted code below into article. it sends the data, but “thank’s” text won’t show up and form itself doesn’t disapper.

<txp:zem_contact to=“name@gmail.com” label=“Send answers” subject=“Survey” thanks=“Thanks.”>
<txp:zem_contact_text label=“Question 1” break=”“ />
<txp:zem_contact_text label=“Question 2” break=”“ />
<txp:zem_contact_text label=“Name” break=”“ />
<txp:zem_contact_email label=“E-mail” break=”“ />
<txp:zem_contact_submit label=“Send” />
</txp:zem_contact>

found the devil! it was typo inside a <txp:rah_metas…/> code in the head section!
fixed it and using the code above inside an article is possible again. problem solved.

Offline

#49 2012-11-27 12:17:54

uli
Moderator
From: Cologne
Registered: 2006-08-15
Posts: 4,225

Re: [textile] Textile 2.4 now available.

Gallex wrote:

found the devil! it was typo inside a <txp:rah_metas…/> code in the head section!

What kind of typo should we keep an eye on?


In bad weather I never leave home without wet_plugout, smd_where_used and adi_form_links

Online

#50 2012-11-27 12:52:10

Gallex
Member
Registered: 2006-10-08
Posts: 1,160

Re: [textile] Textile 2.4 now available.

uli wrote:

found the devil! it was typo inside a <txp:rah_metas…/> code in the head section!

What kind of typo should we keep an eye on?

i don’t know. i replaced the whole <txp:rah_metas…/> part and didn’t look the differences :(
dumb behaviour from me, i know.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB