Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2011-11-17 08:32:58

bar2d2
New Member
Registered: 2011-11-17
Posts: 7

Images do not show in articles

I am a textpattern newbie and searched the forums here, but did not find an answer to my issue.

I have set up standard textpattern on 2 different domains/webhotels (same provider). On the first the images do show in the articles, but in the second they don’t. I have checked the default page settings and preferences, but I can’t see any differences. Does anybody has an idea what could be wrong?


textpattern 4.4.1 newbie

Offline

#2 2011-11-17 08:52:25

bar2d2
New Member
Registered: 2011-11-17
Posts: 7

Re: Images do not show in articles

I found it!
The diffrence was <txp:article_image /> in default form.
Someone helped me earlier and insterted it in the first domain and I forgot all about it, sorry my bad.

How come I have to insert this manually? Articles have the image add feature, but it doesn’t work if you don’t change your default form? Did I miss something?


textpattern 4.4.1 newbie

Offline

#3 2011-11-17 10:06:55

bar2d2
New Member
Registered: 2011-11-17
Posts: 7

Re: Images do not show in articles

After more searching I found it in the faq afterall…………. http://textpattern.com/faq/109/article-images-arent-working

Last edited by bar2d2 (2011-11-17 10:07:41)


textpattern 4.4.1 newbie

Offline

#4 2011-11-17 10:55:53

Dragondz
Moderator
From: Algérie
Registered: 2005-06-12
Posts: 1,481
Website GitHub Twitter

Re: Images do not show in articles

Happy to see you have solved your problem alone.

Offline

#5 2011-11-17 12:19:19

bar2d2
New Member
Registered: 2011-11-17
Posts: 7

Re: Images do not show in articles

I ‘ll be back for way more silly questions I am sure :)


textpattern 4.4.1 newbie

Offline

Board footer

Powered by FluxBB