Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2017-03-05 06:31:51

alicson
Member
Registered: 2004-05-26
Posts: 465
Website

txp:article_custom misbehaving?

My txp:article_custom tag seems to output only if I do not specify a section nor a category. once I specify either of those, it seems to void the whole tag. Does this make sense to anyone?

*update: okay, so it will output if the section I specify matches the section from which the tag is being called. However I believe txp:article_custom is supposed to be able to call articles from any section regardless of the section it’s called within…yes?

Specifying an article id is also returning nothing. What am I missing?

Last edited by alicson (2017-03-05 06:44:49)


textpattern.org :: find and share Textpattern resources
docs.textpattern.io :: Textpattern user documentation

Offline

#2 2017-03-05 06:49:16

colak
Admin
From: Cyprus
Registered: 2004-11-20
Posts: 8,270
Website

Re: txp:article_custom misbehaving?

alicson wrote #304376:

I believe txp:article_custom is supposed to be able to call articles from any section regardless of the section it’s called within…yes?

indeed. but i cannot replicate this bug. I see errors of plugins which are not needed any more. Could we have an example on the page you get this error?


Yiannis
——————————
neme.org | hblack.net | LABS | State Machines | NeMe @ github | Covid-19; a resource
I do my best editing after I click on the submit button.

Online

#3 2017-03-05 06:50:16

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,703
Website

Re: txp:article_custom misbehaving?

not sure how yo uare using it.

have you looked at the docs . some good examples to try


…. texted postive

Offline

#4 2017-03-05 07:26:59

alicson
Member
Registered: 2004-05-26
Posts: 465
Website

Re: txp:article_custom misbehaving?

colak wrote #304377:

Could we have an example on the page you get this error?

Certainly. I’m currently working on this page though it’s a sitewide issue with txp:article_custom. It’s a very old site (running on Textpattern 4.6.2) I’m trying to make sense and recover before I can move forward with it/next.

Calling it on that page as such:

REDORANGE
pink<txp:article_custom form="@journal" limit="1" section="about" />beige
<txp:article_custom limit="1" form="@journal" section="about" category="site-building" />
GOLDSILVER

If I change the tag to be section="journal" then the tag doesn’t output on the “about” page from which it’s being called.

bici wrote #304378:

have you looked at the docs . some good examples to try

Yes :) I’ve been heavily relying on the docs; they are oxygen.

Last edited by alicson (2017-03-05 07:29:10)


textpattern.org :: find and share Textpattern resources
docs.textpattern.io :: Textpattern user documentation

Offline

#5 2017-03-05 07:33:44

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,703
Website

Re: txp:article_custom misbehaving?

form=”@journal” seems strange to my eyes. why the “@” sign?


…. texted postive

Offline

#6 2017-03-05 07:34:51

alicson
Member
Registered: 2004-05-26
Posts: 465
Website

Re: txp:article_custom misbehaving?

That’s how I named all my article-related forms. It does seem to call that form successfully. I don’t think that’s an issue, though I could certainly be wrong.. It’s how I’ve always named all my article-related forms.

Last edited by alicson (2017-03-05 07:36:25)


textpattern.org :: find and share Textpattern resources
docs.textpattern.io :: Textpattern user documentation

Offline

#7 2017-03-05 07:43:38

alicson
Member
Registered: 2004-05-26
Posts: 465
Website

Re: txp:article_custom misbehaving?

Here: better page for testing

Testing
RED
<txp:article />
ORANGE
<txp:article_custom limit="6" form="@words" section="words" />
YELLOW
<txp:article_custom id="2411" />
GREEN
<txp:chh_article_custom limit="3" form="@words" listform="@words" section="words" />
BLUE

Last edited by alicson (2017-03-05 07:52:48)


textpattern.org :: find and share Textpattern resources
docs.textpattern.io :: Textpattern user documentation

Offline

#8 2017-03-05 07:59:36

alicson
Member
Registered: 2004-05-26
Posts: 465
Website

Re: txp:article_custom misbehaving?

Also, getting a 404 for individual posts. e.g.

I was thinking it could be because I was missing <txp:article /> on some pages (since it doesn’t seem to be working on the pages I put it on), however it’s definitely on that sandbox page and the 404 is still happening..


textpattern.org :: find and share Textpattern resources
docs.textpattern.io :: Textpattern user documentation

Offline

#9 2017-03-05 07:59:44

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,703
Website

Re: txp:article_custom misbehaving?

Tag error: <txp:mdn_if_custom field="5" equal="notitle"> ->  Warning: strpos(): Empty needle while parsing form None on page sandbox

just a wild guess but is your plugin compatible with Txp 4.6.2 ? last updated in 2008

mdn_if_custom field

I believe the error t “Warning: strpos():” is PhP related.


…. texted postive

Offline

#10 2017-03-05 08:18:32

alicson
Member
Registered: 2004-05-26
Posts: 465
Website

Re: txp:article_custom misbehaving?

Well, I’ve eliminated that tag/plugin from the sandbox page, though doesn’t seem to touch the <txp:article_custom /> problems. .

(Thank you very much for the help, btw. I really appreciate your patience.)


textpattern.org :: find and share Textpattern resources
docs.textpattern.io :: Textpattern user documentation

Offline

Board footer

Powered by FluxBB