Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#41 2006-08-30 22:30:05

Els
Admin
From: The Netherlands
Registered: 2004-06-06
Posts: 7,458

Re: wlk_mp

I’m afraid the same thing is happening again. All I did is make a minor text change to the article in question (but I did that before, after it started working again, with no consequences). Exactly the same errors are appearing in debugging mode, loading time is something like 10 minutes and no images are displayed.

Help?

Last edited by Els (2006-08-30 22:31:35)

Offline

#42 2006-08-31 01:05:00

Walker
Plugin Author
From: Boston, MA
Registered: 2004-02-24
Posts: 592
Website

Re: wlk_mp

shite. ummmmmm…I’ll look into it…..something to check out…..are you using the id or the full url?

……so far, all I see is that it’s unable to open the url: http://doggiez.nl/images/37.jpg

hrm……I’ll look into it.

Offline

#43 2006-08-31 14:33:47

Els
Admin
From: The Netherlands
Registered: 2004-06-06
Posts: 7,458

Re: wlk_mp

This is the tag I’m using: <txp:wlk_mp width="310" padding="3" images="35|38|36|39|37" alt="honden in mijn leven" />. I can open all images’ URLs.
This is the CSS:

.magazine-image img
{
      padding: 0;
      border: 1px solid #000;
      margin: 2px;
}

I also tried with 4, 3, 2 and 1 image(s), no difference. I tried different values for margin, padding and border in the CSS, and for padding in the tag, no luck.

Thanks for looking into it.
(At the moment I disabled the plugin.)

Offline

#44 2006-09-01 00:39:44

Els
Admin
From: The Netherlands
Registered: 2004-06-06
Posts: 7,458

Re: wlk_mp

Would a tag trace help?

Offline

#45 2006-09-01 03:38:42

Walker
Plugin Author
From: Boston, MA
Registered: 2004-02-24
Posts: 592
Website

Re: wlk_mp

Yes yes. A tag trace would help much thanks.

Offline

#46 2006-09-04 22:38:49

Walker
Plugin Author
From: Boston, MA
Registered: 2004-02-24
Posts: 592
Website

Re: wlk_mp

Status update: I’ve posted a newer version of this plugin but have been unable to verify the bug that Els is seeing. As far as I can tell, it is being caused by the class when it tries to get the image that it needs to analyze using HTTP. Perhaps I could provide alternate methods as well? Curl?

I’ll continue to look into this sitch.

Offline

#47 2006-09-05 14:18:56

Els
Admin
From: The Netherlands
Registered: 2004-06-06
Posts: 7,458

Re: wlk_mp

Thanks Walker. Don’t overdo it. Though I regret not being able to use your plugin, I can hardly expect you to spend lots of time on a one-person problem.

Offline

#48 2007-08-23 16:45:23

sugoo
Member
Registered: 2006-05-29
Posts: 20

Re: wlk_mp

Did you ever get around to that pop-up function to display full-size images? Sure would love to see that feature on a couple of the sites I’ve built using your excellent plug-in. Thanks!

Offline

#49 2007-10-21 17:15:58

masa
Member
From: Asturias, Spain
Registered: 2005-11-25
Posts: 1,091

Re: wlk_mp

Hi,

I’m having a strange problem with the plugin: listing images in the form of images ="1|5|8|12|16" works, but category="misc" does not and only displays No images returned.

Any ideas?

And yes, popups would be a great option to have :-)

Offline

#50 2007-10-30 02:48:04

masa
Member
From: Asturias, Spain
Registered: 2005-11-25
Posts: 1,091

Re: wlk_mp

Another entry for the plugin graveyard?

:-(

Offline

Board footer

Powered by FluxBB