Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#397 2011-08-16 09:00:32

masa
Member
From: Asturias, Spain
Registered: 2005-11-25
Posts: 1,091

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Thanks Uli!

Offline

#398 2011-08-16 11:21:47

roelof
Member
Registered: 2005-03-27
Posts: 647

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

MattD,

I use this plugin for placing images on a particular place on a page.
So I choose for place a image. Get a popup where I can choose which picture and then it get placed.
So i don’t have to remember the code

Roelof

Offline

#399 2011-08-16 11:37:26

masa
Member
From: Asturias, Spain
Registered: 2005-11-25
Posts: 1,091

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

roelof,

this sounds like you’re using upm_image in combination with upm_image_popper, which is what creates the image listing and places the string of code.
This functionality can not be achieved with the core image tags.

Last edited by masa (2011-08-16 11:39:08)

Offline

#400 2011-08-16 19:06:22

roelof
Member
Registered: 2005-03-27
Posts: 647

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Oke,

Can anyone help me then with the css question I posted recently ?

Roelof

Offline

#401 2011-08-16 20:01:18

MattD
Plugin Author
From: Monterey, California
Registered: 2008-03-21
Posts: 1,254
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

roelof wrote:

Can anyone help me then with the css question I posted recently ?

We’d need to see your site to answer that type of question.


My Plugins

Piwik Dashboard, Google Analytics Dashboard, Minibar, Article Image Colorpicker, Admin Datepicker, Admin Google Map, Admin Colorpicker

Offline

#402 2011-08-16 20:57:31

roelof
Member
Registered: 2005-03-27
Posts: 647

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

oke,

The site is http://www.tamarawobben.nl

Roelof

Offline

#403 2011-08-16 21:05:36

MattD
Plugin Author
From: Monterey, California
Registered: 2008-03-21
Posts: 1,254
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Where are the images you want displayed inline?

Based on <txp:upm_image type="image" image_id="26" class=“image” /> you would want the inline rule to apply to the image class. So something like this would go in your stylesheet.

.image {
display:inline;
}

Last edited by MattD (2011-08-16 21:10:10)


My Plugins

Piwik Dashboard, Google Analytics Dashboard, Minibar, Article Image Colorpicker, Admin Datepicker, Admin Google Map, Admin Colorpicker

Offline

#404 2011-08-18 14:19:55

roelof
Member
Registered: 2005-03-27
Posts: 647

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Hello MatD,

It does not work. See this page: http://www.tamarawobben.nl/index.php?id=311

Roelof

Offline

#405 2011-08-18 14:37:28

uli
Moderator
From: Cologne
Registered: 2006-08-15
Posts: 4,279

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

For any reason there’s a <br> inbetween the images. Try if upm_image offers a break attribute for doing break="".


In bad weather I never leave home without wet_plugout, smd_where_used and adi_form_links

Offline

#406 2011-08-18 15:07:16

roelof
Member
Registered: 2005-03-27
Posts: 647

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Oke,

I found it. the <br> came because I used a enter between the images.
So i deleted it and adapted the css and now it works.

Everyone thanks for the help.

Roelof

Offline

#407 2011-09-17 05:15:14

dhritzkiv
Member
From: Toronto, Canada
Registered: 2011-02-23
Posts: 14
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Hi. Bit of an issue here with outputting the url for thumbnails. Currently, I have the code like so:
<txp:upm_article_image type="thumbnail"><txp:upm_img_full_url /></txp:upm_article_image>
However, I get http://sitename.com/images/7.jpg (not the thumbnail link)

I also tried “thumb” and “popup” but it’s just the full size image each time. Am I doing something incorrectly?

Offline

#408 2011-09-18 00:32:59

Mary
Sock Enthusiast
Registered: 2004-06-27
Posts: 6,236

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Am I doing something incorrectly?

Yep, you’re asking for the full image url: <txp:upm_img_full_url />, so that’s what it is giving you. Check the plugin help for the correct tag to be using there. :)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB