Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#25 2017-02-23 17:07:04

uli
Moderator
From: Cologne
Registered: 2006-08-15
Posts: 4,284

Re: Forum now HTTPS and on .io domain

philwareham wrote #304237:

Can you provide an example

Not pre domain move. Try Michaels URL.

https://forum.textpattern.com/viewtopic.php?pid=304176#p304176

It now goes to
https://forum.textpattern.com/viewtopic.php?pid=284244
i.e. the topic, not the post.
Adding #p284244 to the end of that leads to Michaels 2014 post.

Last edited by uli (2017-02-23 17:09:00)


In bad weather I never leave home without wet_plugout, smd_where_used and adi_form_links

Offline

#26 2017-02-23 17:17:32

michaelkpate
Moderator
From: Avon Park, FL
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,378
Website GitHub Mastodon

Re: Forum now HTTPS and on .io domain

Found an old post of mine from 2011 – https://forum.textpattern.com/viewtopic.php?pid=241846#p241846 – that links to forum threads from 2005 and 2006. Everything seem to be working correctly.

Offline

#27 2017-02-23 17:17:44

philwareham
Core designer
From: Haslemere, Surrey, UK
Registered: 2009-06-11
Posts: 3,555
Website GitHub Mastodon

Re: Forum now HTTPS and on .io domain

@Uli. Not sure I understand. It’s working as expected for me in Safari, Firefox and Chrome…

So if I type the old:

http://forum.textpattern.com/viewtopic.php?pid=304176#p304176

I get (correctly) redirected to:

https://forum.textpattern.com/viewtopic.php?pid=304176#p304176

Maybe empty your cache in case an older .htaccess file from today is being stored.

Offline

#28 2017-02-23 17:20:59

uli
Moderator
From: Cologne
Registered: 2006-08-15
Posts: 4,284

Re: Forum now HTTPS and on .io domain

Sorry for the confusion, Phil, all is well.

I saw Michaels post (“switched to a different computer”) and was reminded that it could be caused by third party, browser, my extension set (NoScript, see above) etc.

On a Vanilla FF, the posts’ hashes aren’t removed and the URL in my last example works fine. I carry on testing with that browser.


In bad weather I never leave home without wet_plugout, smd_where_used and adi_form_links

Offline

#29 2017-02-23 23:24:49

phiw13
Plugin Author
From: Japan
Registered: 2004-02-27
Posts: 2,759
Website

Re: Forum now HTTPS and on .io domain

I tried with a couple of (oldish) bookmarks pointing to specific posts (not threads) and the redirects worked correctly in all cases.

No other problems to mention, afaict. After fishing my password out of the Keychain, I logged in immediately.
Bonus point, from now on, Safari will automatically fill in my password, no more little popup :-)


Where is that emoji for a solar powered submarine when you need it ?

Offline

#30 2017-02-24 01:13:52

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,959
Website Mastodon

Re: Forum now HTTPS and on .io domain

TxP Forums “Now Popup Free” ©

“IO Silver Away”


…. texted postive

Offline

#31 2017-03-11 18:41:52

uli
Moderator
From: Cologne
Registered: 2006-08-15
Posts: 4,284

Re: Forum now HTTPS and on .io domain

The “Recent community conversations” corner on .com is stuck on Feb 22 (i.e. since day 1 on .io), BTW.


In bad weather I never leave home without wet_plugout, smd_where_used and adi_form_links

Offline

#32 2017-03-12 09:21:11

philwareham
Core designer
From: Haslemere, Surrey, UK
Registered: 2009-06-11
Posts: 3,555
Website GitHub Mastodon

Re: Forum now HTTPS and on .io domain

uli wrote #304598:

The “Recent community conversations” corner on .com is stuck on Feb 22 (i.e. since day 1 on .io), BTW.

Please open an issue for this in the Textpattern.com GitHub repo, and I’ll fix.

Offline

#33 2017-03-12 14:30:54

uli
Moderator
From: Cologne
Registered: 2006-08-15
Posts: 4,284

Re: Forum now HTTPS and on .io domain

Sorry, Phil, posting here is still all I can do :)


In bad weather I never leave home without wet_plugout, smd_where_used and adi_form_links

Offline

#34 2017-03-12 19:09:23

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,959
Website Mastodon

Re: Forum now HTTPS and on .io domain

uli wrote #304634:

Sorry, Phil, posting here is still all I can do :)

I posted on your behalf. i have never posted there before. :0


…. texted postive

Offline

#35 2017-03-14 19:55:12

uli
Moderator
From: Cologne
Registered: 2006-08-15
Posts: 4,284

Re: Forum now HTTPS and on .io domain

Thanks, bici :)


In bad weather I never leave home without wet_plugout, smd_where_used and adi_form_links

Offline

#36 2017-03-16 10:09:31

philwareham
Core designer
From: Haslemere, Surrey, UK
Registered: 2009-06-11
Posts: 3,555
Website GitHub Mastodon

Re: Forum now HTTPS and on .io domain

The forum feed on Textpattern homepage is fixed now.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB