Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#31 2011-07-20 02:28:41

chrisgallaway
New Member
Registered: 2011-07-20
Posts: 1

Re: Feedback for the Textpattern 4.4.1 release

I upgraded to 4.4.1 and am having lots of problems. My tab for “SECTIONS” has completely disappeared from the back end. I had a listing of sections on my front page, and that list is gone too, but the sections have been kept for each of the articles.

Also, when I am writing a new article and I click on “advanced options” or any of the places I used to expand nothing happens. It lets me post the articles, but none of the sections expand. This same problem happens to me on the other admin tabs as well. My diagnostic only tells me that I have a log file that is crashed (has said it in the old version too).

Offline

#32 2011-07-20 12:54:50

ruud
Developer emeritus
From: a galaxy far far away
Registered: 2006-06-04
Posts: 5,068
Website

Re: Feedback for the Textpattern 4.4.1 release

^^ Try clearing your browser cache.

Offline

#33 2011-07-21 23:07:16

frickinmuck
Member
Registered: 2008-05-01
Posts: 108

Re: Feedback for the Textpattern 4.4.1 release

wornout wrote:

red_bot plugins seems not work!
bot_write_tab_customize and bot_admin_tooltips!

I’m using them on a few 4.4.1 sites, and they’re working beautifully for me.


The AI does not hate you, nor does it love you, but you are made out of atoms which it can use for something else.

Offline

#34 2011-08-05 05:28:15

jpdupont
Member
From: Virton (BE)
Registered: 2004-10-01
Posts: 752
Website

Re: Feedback for the Textpattern 4.4.1 release

Since yesterday in the night, impossible to download Textpattern.

Offline

#35 2011-08-05 05:35:29

Gocom
Plugin Author
From: Helsinki, Finland
Registered: 2006-07-14
Posts: 4,533
Website

Re: Feedback for the Textpattern 4.4.1 release

jpdupont wrote:

Since yesterday in the night, impossible to download Textpattern.

Thank you for bringing the issue up :) Until fixed, here are the direct links to the files bypassing the downloader:

  • textpattern-4.4.1.tar.gz
  • textpattern-4.4.1.zip

And of course the releases can be found from the SVN too.

Edit. As the issue is now fixed, I’ve removed the direct link to prevent further screwing download stats and other jazz.

Last edited by Gocom (2011-08-05 08:09:23)

Offline

#36 2011-08-05 06:42:13

ruud
Developer emeritus
From: a galaxy far far away
Registered: 2006-06-04
Posts: 5,068
Website

Re: Feedback for the Textpattern 4.4.1 release

^^ working on it. Website was migrated so someone has to fix the paths in the advanced preferences on textpattern.com and rpc.textpattern.com. I’ll try to do it here (at work at the moment), but if someone can do it quicker, go ahead ;)

Offline

#37 2011-08-05 07:05:19

ruud
Developer emeritus
From: a galaxy far far away
Registered: 2006-06-04
Posts: 5,068
Website

Re: Feedback for the Textpattern 4.4.1 release

Fixed.

Offline

#38 2011-08-05 17:11:07

sbb2647
New Member
Registered: 2011-08-05
Posts: 3

Re: Feedback for the Textpattern 4.4.1 release

I just installed Textpattern on my website, which is hosted on FatCow.com – I installed in through FatCow and received an admin user name and password but they do not work when I go to the login url. Is there something else I need to do?

Offline

#39 2011-08-08 13:37:32

phuture303
Member
Registered: 2008-09-14
Posts: 127

Re: Feedback for the Textpattern 4.4.1 release

Solved an update from old 4.07. to 4.4.1 without greater problems.

Minor issues were related to plugins like glz_custom_field (change of the syntax in the meanwhile, had to update some pages and forms) and a few others like lam_browse_by or upm_img_popper, but with some tweaks I’ve found in here these plugins are working again like there’s no tomorrow :-)

Cheers
David

Offline

#40 2011-08-08 20:55:43

Els
Admin
From: The Netherlands
Registered: 2004-06-06
Posts: 7,458

Re: Feedback for the Textpattern 4.4.1 release

sbb2647 wrote:

I just installed Textpattern on my website, which is hosted on FatCow.com – I installed in through FatCow and received an admin user name and password but they do not work when I go to the login url. Is there something else I need to do?

Maybe you should start a new topic (in the How do I… forum), your question is not getting much attention here. Make sure you mention FatCow in the topic title. Hopefully someone who is familiar with FatCow will notice it then.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB