Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#91 2012-04-19 04:35:59

TheEric
Plugin Author
From: Wyoming
Registered: 2004-09-17
Posts: 564

Re: jbx_multiple_image_upload

You know … if I had time, I would leverage the following HTML 5 input: <input type=“file” name=“files[]” multiple=”“> and be done with the blasted flash filereference stuff. Just sayin’

Last edited by TheEric (2012-04-19 04:36:24)

Offline

#92 2012-04-19 06:40:00

THE BLUE DRAGON
Member
From: Israel
Registered: 2007-11-16
Posts: 595
Website

Re: jbx_multiple_image_upload

TheEric wrote:

You know … if I had time, I would leverage the following HTML 5 input: <input type=“file” name=“files[]” multiple=”“> and be done with the blasted flash filereference stuff. Just sayin’

There is Plupload that got it all
(Flash,Gears,HTML 5,Silverlight,BrowserPlus,HTML 4)
Will be great to see it replacing Uploadify

And there is a new version of Uploadify v3.0.1 just released 2 days ago (download here)
Where the dev mentioned that the old version v2.1.4 (which I think it’s in use in this plugin) is:

Uploadify.com wrote:

I’ve also removed v2.1.4 because it’s crap and has some security holes and I should never have let anyone use it for this long. I’m trying to clean up my act so please forgive me. If you really want v2.1.4, you’ve been warned

Offline

#93 2012-04-19 14:24:03

TheEric
Plugin Author
From: Wyoming
Registered: 2004-09-17
Posts: 564

Re: jbx_multiple_image_upload

Thats novel. Introduce more complexity by implementing a a bloated app when all one has to do is rely on HTML and webkit until the rest of the browsers catch up.

Offline

#94 2012-04-21 09:38:24

Manaus
Member
From: Turin, Italy
Registered: 2010-10-22
Posts: 244
Website

Re: jbx_multiple_image_upload

Hello I think I got this HTTP error fixed.
You have to check that images/upload/upscript_0.4.php permissions are set to 755 (Default install was 644…)

Offline

#95 2012-05-06 06:36:54

Teemu
Member
From: Shanghai
Registered: 2010-04-27
Posts: 60

Re: jbx_multiple_image_upload

tye wrote:

I have got a really bizarre problem with this plugin at the moment.

I have just had to move servers due to the old one dying, configuration is identical. I go to upload multiple images, enter a new category, press upload… everything seems to be working, the upload bars go to 100%, the page refreshes after 3 secs, but nothing is created or uploaded, but no errors are given either, so I have absolutely nothing to go on regarding debug.

I am in talks with the server guys at the moment, but just thought I’d ask here to see if anyone has any ideas

I have exactly same problem, and can’t figure out what is causing this. The new server, where it is not working, has slightly newer version of PHP5 and Apache, but everything else is the same. Has anyone else experienced this, and perhaps found a solution?

Offline

#96 2012-05-06 23:54:54

tye
Member
From: Pottsville, NSW
Registered: 2005-07-06
Posts: 858
Website

Re: jbx_multiple_image_upload

Teemu – obviously I wrote that, but I cannot remember the problem :(

Check to see if you have any old images in /images/upload/tmp

Apart from that – try uninstall then reinstall

Offline

#97 2012-05-07 01:50:22

Teemu
Member
From: Shanghai
Registered: 2010-04-27
Posts: 60

Re: jbx_multiple_image_upload

tye wrote:

Check to see if you have any old images in /images/upload/tmp

Tye,

Thanks for this! When checking this I noticed /images/upload/tmp had not been created. I did it manually and now everything is working great.

Offline

#98 2012-05-07 02:58:35

tye
Member
From: Pottsville, NSW
Registered: 2005-07-06
Posts: 858
Website

Re: jbx_multiple_image_upload

Great :)

Offline

#99 2012-07-17 13:37:34

lisabelle
Member
Registered: 2012-07-11
Posts: 7

Re: jbx_multiple_image_upload

tye schrieb:

I have got a really bizarre problem with this plugin at the moment.

I have just had to move servers due to the old one dying, configuration is identical. I go to upload multiple images, enter a new category, press upload… everything seems to be working, the upload bars go to 100%, the page refreshes after 3 secs, but nothing is created or uploaded, but no errors are given either, so I have absolutely nothing to go on regarding debug.

I am having the same problem.

I checked the folder images/upload/tmp which was created and empty.
I deleted and installed the plugin again and it didnt help.

Does anyone have more ideas to fix this problem?

Thanks a lot.

Offline

#100 2012-09-05 05:57:49

Joey
Member
From: Netherlands
Registered: 2005-01-19
Posts: 255

Re: jbx_multiple_image_upload

I got a problem with this plugin in 4.5.0. During uploading it gives the following error:

Fatal error: Class 'Textile' not found in /var/www/.../textpattern/lib/txplib_misc.php(806) : eval()'d code on line 406

Edit: Apparently, when I upload a single file after the multiple image upload, the page refreshes and all the uploaded images are imported into the library. They however do not have a category assigned to them, as I requested.

Last edited by Joey (2012-09-05 06:02:24)


Regards,

Joey

Offline

Board footer

Powered by FluxBB