Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#11 2008-09-07 13:22:15

fuls
Member
Registered: 2005-11-16
Posts: 117
Website

Re: an7_filter

Hi,
I use this plugin on my comments and since I installed it all old comments are properly showing emoticons, but when I write a new comment it doesn’t work, emoticons are not showing.
Thanks for your help!

Offline

#12 2008-09-09 02:12:35

iaian7
Plugin Author
From: US
Registered: 2006-12-05
Posts: 57
Website

Re: an7_filter

fuls, that’s really, really weird. I’m not sure what could be causing it. Any more details you can add to the bug report? How exactly are you using it? Are you using any caching solutions or other plugins that might interfere?


VFX artist, photographer, designer, CG generalist, and hobbyist web developer
My TXP sites: blog | reels | portfolios

Offline

#13 2009-05-07 22:22:41

dreamer
Member
Registered: 2007-06-08
Posts: 242

Re: an7_filter

how can i replace the default images you have with own images? i want to use this for something else instead of emoticons.

Offline

#14 2009-05-14 03:57:44

iaian7
Plugin Author
From: US
Registered: 2006-12-05
Posts: 57
Website

Re: an7_filter

dreamer wrote:

how can i replace the default images you have with own images? i want to use this for something else instead of emoticons.

Just edit the plugin – look for the array that defines the images, and change them to match whatever it is you need. :)


VFX artist, photographer, designer, CG generalist, and hobbyist web developer
My TXP sites: blog | reels | portfolios

Offline

#15 2010-09-03 21:56:45

coryldork
Member
From: Canada
Registered: 2010-09-03
Posts: 10

Re: an7_filter

I’m new to Textpattern, and I’m having trouble displaying the emoticons on all of my articles (er, blogs, really, is what I’m using them for).
They work on this one: http://coryldork.info/blog/?pg=2 but all of the other posts don’t display the emoticons and they get chopped up and repeated.
The post I showed is the first one in Textpattern, though others have been added and given earlier dates (for the sake of my own archiving). So, newer posts don’t show the replacement, and they repeat.

I think I could be messing around with the Forms (default and single) too much, but I’m not quite sure. X:

The default and single forms are the exact same, but if I add the filter to the default form, the repeated and chopped up effect comes into play for newer posts, but the older post displays the emoticons.

Last edited by coryldork (2010-09-04 00:12:33)

Offline

#16 2010-09-05 21:16:19

iaian7
Plugin Author
From: US
Registered: 2006-12-05
Posts: 57
Website

Re: an7_filter

Hmm, that does seem really odd. Not sure how things are set up on your site, but for example, here are my default article and comment forms…

Article:

<txp:an7_filter><txp:body /></txp:an7_filter> <txp:comments /> <h6><txp:if_comments_allowed><txp:an7_comments_invite /></txp:if_comments_allowed></h6> <h6><txp:output_form form="links_bookmark" /></h6>

Comment:

<div class="comments<txp:an7_comments_author />"> <small class="h4"><txp:comment_name />, <txp:comment_permlink><txp:comment_time /></txp:comment_permlink></small> <txp:an7_filter><txp:comment_message /></txp:an7_filter> </div>

You’ll note that the an7_fiter only contains small sections, and I’m careful to exclude the comments tag in the article form, since the comments are filtered already in their own form. Does that help?


VFX artist, photographer, designer, CG generalist, and hobbyist web developer
My TXP sites: blog | reels | portfolios

Offline

#17 2011-06-15 21:14:31

wordgasm
Member
Registered: 2006-05-17
Posts: 73

Re: an7_filter

Hi, could you help me work this code out? I’m trying to replace two things: a line break with an image, and the text <3 with &hearts;. The line break works, but the next one doesn’t.

$replacements = array(
	"<hr>"	=>	$imga."hr".$imgb,
	"<3"	=>	'<strong style="font:8px verdana; color:red;">&hearts;</strong>',
);

Is there something I can do about this? Thanks.


It takes a heap of sense to write good nonsense. – Mark Twain

Offline

#18 2011-06-15 21:35:04

iaian7
Plugin Author
From: US
Registered: 2006-12-05
Posts: 57
Website

Re: an7_filter

What exactly isn’t working? Are there any errors? It might help if you can replace “<3” with something simple just to make sure it’s finding things correctly, and pinpoint if it’s the find or replace that’s messing up. :)


VFX artist, photographer, designer, CG generalist, and hobbyist web developer
My TXP sites: blog | reels | portfolios

Offline

#19 2011-06-15 21:49:28

wordgasm
Member
Registered: 2006-05-17
Posts: 73

Re: an7_filter

<3 remains <3 on the page instead of the html version of $hearts;.

Thanks for the quick reply!


It takes a heap of sense to write good nonsense. – Mark Twain

Offline

#20 2011-06-15 22:02:24

iaian7
Plugin Author
From: US
Registered: 2006-12-05
Posts: 57
Website

Re: an7_filter

Hrm, odd. I honestly don’t know what the issue could be, as I haven’t run into issues like this on my own website. Have you checked the page source to make sure “<3” actually appears verbatim (in other words, is there any chance TXP is encoding it oddly)?


VFX artist, photographer, designer, CG generalist, and hobbyist web developer
My TXP sites: blog | reels | portfolios

Offline

Board footer

Powered by FluxBB