Go to main content

Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#109 2009-09-15 09:02:59

gerhard01
Plugin Author
Registered: 2006-12-07
Posts: 108

Re: wet_quicklink: Quick internal link builder

Ideas?

Which browser (version) are you using? I have experienced the same behavious with some Chrome and Opera beta versions (cannot recall the exact version numbers now, though…)

Offline

#110 2009-09-15 09:22:08

jstubbs
Moderator
From: Hong Kong
Registered: 2004-12-13
Posts: 2,395
Website

Re: wet_quicklink: Quick internal link builder

Using Safari 4.03 on Snow Leopard.

Offline

#111 2009-09-27 07:26:59

jstubbs
Moderator
From: Hong Kong
Registered: 2004-12-13
Posts: 2,395
Website

Re: wet_quicklink: Quick internal link builder

Robert, any news on a version that works in 4.2? (crosses fingers…)

Offline

#112 2009-09-28 16:17:01

MattD
Plugin Author
From: Monterey, California
Registered: 2008-03-21
Posts: 1,254
Website

Re: wet_quicklink: Quick internal link builder

jstubbs wrote:

Robert, any news on a version that works in 4.2? (crosses fingers…)

Jonathan, I’m using this on a 4.2 install with no problem.


My Plugins

Piwik Dashboard, Google Analytics Dashboard, Minibar, Article Image Colorpicker, Admin Datepicker, Admin Google Map, Admin Colorpicker

Offline

#113 2009-09-28 17:07:46

jstubbs
Moderator
From: Hong Kong
Registered: 2004-12-13
Posts: 2,395
Website

Re: wet_quicklink: Quick internal link builder

Mmm. I don’t have it working on any of my 4.2 sites…must be a problem with another plugin? I have upm_image_popper on each install – could it be that?

Offline

#114 2009-09-28 20:31:41

MattD
Plugin Author
From: Monterey, California
Registered: 2008-03-21
Posts: 1,254
Website

Re: wet_quicklink: Quick internal link builder

I installed upm_img_popper and wet_quicklink still works. Do you not get the “Insert Link” link? I’m using Textpattern version: 4.2.0 (r3275)

Last edited by MattD (2009-09-28 20:32:15)


My Plugins

Piwik Dashboard, Google Analytics Dashboard, Minibar, Article Image Colorpicker, Admin Datepicker, Admin Google Map, Admin Colorpicker

Offline

#115 2009-09-28 22:37:08

smdnetau
Member
From: Sydney
Registered: 2008-10-09
Posts: 52
Website

Re: wet_quicklink: Quick internal link builder

Have upm_image_popper and wet_quicklink installed together and it works fine too.

Offline

#116 2009-09-29 06:17:30

jstubbs
Moderator
From: Hong Kong
Registered: 2004-12-13
Posts: 2,395
Website

Re: wet_quicklink: Quick internal link builder

I have the latest versions of both plugins and no, I do not see a “insert link” like I should. Not sure why.

Offline

#117 2009-09-29 06:28:37

wet
Developer Emeritus
From: Schoerfling, Austria
Registered: 2005-06-06
Posts: 3,324
Website Mastodon

Re: wet_quicklink: Quick internal link builder

Jonathan, you might experience a stale JS cache which breaks wet_quicklink in conjunction with the new jQuery that came with TXP 4.2.0.

Try this: Please navigate to http://example.com/textpattern/index.php?wet_rsrc=quicklink_js&v=0.5 and http://example.com/textpattern/jquery.js and hit your browser’s “refresh” button twice or thrice. Then go back to the write screen.

Also, any signs of JS errors from Firebug, Dragonfly or Safari Inspector might come handy.

Offline

#118 2009-09-29 19:10:54

jstubbs
Moderator
From: Hong Kong
Registered: 2004-12-13
Posts: 2,395
Website

Re: wet_quicklink: Quick internal link builder

Mmm. I think I know what the error is – I am running my 4.2 sites from a multi-site install and by default the wet_quicklink file is requested from the /textpattern folder rather than /admin which is what it should be…

Offline

#119 2009-10-15 09:38:14

wet
Developer Emeritus
From: Schoerfling, Austria
Registered: 2005-06-06
Posts: 3,324
Website Mastodon

Re: wet_quicklink: Quick internal link builder

wet_quicklink v0.6 works with Textpattern 4.2+ on single-site and multi-site setups.

Offline

#120 2010-01-23 00:10:49

simoin
Member
From: Ireland
Registered: 2009-02-10
Posts: 50
Website

Re: wet_quicklink: Quick internal link builder

Having a problem running this in conjunction with hak tinymce,
the overlay window pops up with the links, but when I click on a link nothing happens,
I’m running on 4.2
If I disable hak tinymce it works perfectly, can’t figure it out.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB