Textpattern Forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2009-08-31 16:56:31

zoltandragon
Member
Registered: 2007-04-30
Posts: 43

[resolved] Tag Builders on Page do not work in Chrome

Hi. I have experienced some problems with the tag builders for pages, such as article navigation, site navigation, etc. – only in Chrome. Furthermore, rss_admin_show_adv_opt fails to open the options, and when I click on any of them (e.g. Textile Help, Advanced opt, Recent art.), they do not work. Is it only Chrome that does not do it? (IE8 works fine, but… you know…)

Offline

#2 2009-08-31 17:01:58

Bloke
Developer
From: Leeds, UK
Registered: 2006-01-29
Posts: 5,818
Website

Re: [resolved] Tag Builders on Page do not work in Chrome

zoltandragon wrote:

rss_admin_show_adv_opt fails to open the options

Assuming you are using txp 4.2.0, that plugin is not required any more — the state of the advanced/more twisties are remembered for you. Please remove the plugin as it clashes with TXP’s default behaviour.

(also note that sed_section_fields and glz_custom_fields also try to open the advanced options and therefore interfere with TXP’s operation)


The smd plugin menagerie — for when you need one more gribble of power from Textpattern.

Txp Builders – finely-crafted code, design and Txp

Offline

#3 2009-08-31 17:14:18

zoltandragon
Member
Registered: 2007-04-30
Posts: 43

Re: [resolved] Tag Builders on Page do not work in Chrome

Yes, it is 4.2 (which is great, btw, and I am ready with the Hungarian translation finally…) – deleted named plugin, works perfectly so far. Thank you.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB