Textpattern Forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#81 2009-10-24 14:14:54

THE BLUE DRAGON
Member
From: Israel
Registered: 2007-11-16
Posts: 542
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] cbs_live_search

Ok I got a problem on Firefox

It’s only works when I’m viewing my site with www.
but without www it’s not working
I even went to the admin > Site URL – and deleted the www, and it’s still not working

does anyone know how to help my with this issue please?

Offline

#82 2009-10-24 15:47:31

THE BLUE DRAGON
Member
From: Israel
Registered: 2007-11-16
Posts: 542
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] cbs_live_search

Here is how to add the section name to the results if you want to:

all you need is to add:
'.$a['Section'].'
where you want in:
<a href="'.$hurl.'">'.$a['Title'].'</a>

example #1:

<a href="'.$hurl.'">'.$a['Title'].'<br />'.$a['Section'].'</a>

example #2:

<a href="'.$hurl.'">'.$a['Title'].'</a><div class="section">page: <span>'.$a['Section'].'</span></div>

and you can use css text-transform:capitalize; to transforms the first character of each word to uppercase.
so section ‘news’ will become ‘News’
enjoy!
=)

Offline

#83 2009-11-18 18:19:58

rathersplendid
Plugin Author
From: London
Registered: 2008-05-02
Posts: 163
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] cbs_live_search

How do I search the current section with this plugin? I only need to have my ‘blog’ section searchable. Any ideas?

Many thanks

PS Great plugin by the way


Admin Themes Prometheus | Stung | txp:coder/
My Portfolio | ɹǝpuɐz.com | @MrMartineau
txp:coder /> – Convert your designs into Textpattern-based websites
jQuery Style | @jquerystyle

Offline

#84 2009-11-18 18:42:16

THE BLUE DRAGON
Member
From: Israel
Registered: 2007-11-16
Posts: 542
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] cbs_live_search

rathersplendid wrote:

How do I search the current section with this plugin? I only need to have my ‘blog’ section searchable. Any ideas?

Presentation > Sections >
and then change the option of “Include in site search” to “No” in each section you don’t want the search to look into.

Offline

#85 2009-11-18 19:22:50

rathersplendid
Plugin Author
From: London
Registered: 2008-05-02
Posts: 163
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] cbs_live_search

Cheers buddy, I don’t know why I didn’t think of this, it worked a dream.


Admin Themes Prometheus | Stung | txp:coder/
My Portfolio | ɹǝpuɐz.com | @MrMartineau
txp:coder /> – Convert your designs into Textpattern-based websites
jQuery Style | @jquerystyle

Offline

#86 2009-11-20 09:48:49

Noxgenus
Member
Registered: 2009-03-12
Posts: 21

Re: [plugin] [ORPHAN] cbs_live_search

I don’t think the author is paying anymore attention to this thread..

anybody have the v0.6 version of this plugin for me, or know where I can find it? Need the mootools 1.11 version

tried mailing Christophe, but no answer

Offline

#87 2009-11-26 00:56:45

THE BLUE DRAGON
Member
From: Israel
Registered: 2007-11-16
Posts: 542
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] cbs_live_search

I still got a problem on all browsers
It’s only display the live-results-list when I’m viewing my site with www.
but without www it’s not working.

Does anyone else got this problem?
and maybe know how to fix it please?

Offline

#88 2009-12-02 20:12:05

Els
Admin
From: The Netherlands
Registered: 2004-06-06
Posts: 7,385
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] cbs_live_search

THE BLUE DRAGON wrote:

It’s only display the live-results-list when I’m viewing my site with www.
but without www it’s not working.

Not sure, but could it be caused by this code?

<form id="live_search" name="live_search" method="get" action="http://www.flash-brothers.com/search">

I haven’t used this plugin for ages so I don’t know if this is what the plugin tag generates, or if you can change it manually to action="/search" (and if that would solve the problem at all…). If not, a possible solution might be to redirect all non-www requests to www in .htaccess.


<txp:Els /> ;)
Tag Reference | Unexpected behaviour? Check the tag trace | Still no clue? Check the names of your custom fields

Online

#89 2009-12-02 20:38:41

THE BLUE DRAGON
Member
From: Israel
Registered: 2007-11-16
Posts: 542
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] cbs_live_search

Els wrote:

or if you can change it manually to action="/search"

ohhh…thank you!
that does solve my problem :)

Last edited by THE BLUE DRAGON (2009-12-02 20:39:15)

Offline

#90 2010-03-17 03:37:43

whaleen
Member
From: Portland
Registered: 2006-05-11
Posts: 372
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] cbs_live_search

How to limit search to one section?


txtstrap (Textpattern + Twitter Bootstrap + etc…)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB