Textpattern Forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2009-05-08 17:54:11

dreamer
Member
Registered: 2007-06-08
Posts: 242

[resolved] Migrating site from host to another. Getting MLP error upon install

I’m migrating my production site to a live server and I get the following error message after I tried to login;
—————

A problem occured while loading the plugin: l10n -> Warning: include_once(/home1/rockcre2/www/textpattern//lib/l10n_base.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory on line 326

A problem occured while loading the plugin: l10n -> Warning: include_once() [function.include]: Failed opening ‘/home1/rockcre2/www/textpattern//lib/l10n_base.php’ for inclusion (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) on line 326

Fatal error: Class ‘MLPLanguageHandler’ not found in /home1/rockcre2/public_html/kingsleycommons/textpattern/lib/txplib_misc.php(570) : eval()’d code on line 95

—————
This is dealing with MLP but not sure how to resolve. I can’t login now because this is what’s on the login screen. Recommended course of action?

Last edited by dreamer (2009-05-08 18:15:22)

Offline

#2 2009-05-08 18:14:22

Els
Admin
From: The Netherlands
Registered: 2004-06-06
Posts: 7,388
Website

Re: [resolved] Migrating site from host to another. Getting MLP error upon install

Are you sure you also moved the MLP files? Especially l10n_base.php.

Edit: I see two different paths to /textpattern/: /home1/rockcre2/www/textpattern/ and /home1/rockcre2/public_html/kingsleycommons/textpattern/. Can you post your diagnostics?

Last edited by Els (2009-05-08 18:17:06)


<txp:Els /> ;)
Tag Reference | Unexpected behaviour? Check the tag trace | Still no clue? Check the names of your custom fields

Offline

#3 2009-05-08 18:29:44

dreamer
Member
Registered: 2007-06-08
Posts: 242

Re: [resolved] Migrating site from host to another. Getting MLP error upon install

I can’t login into diagnostics because this error is preventing me from doing so. I moved the l10n.base.php file along with all of MLP when I FTPed to the new server. The files are definitely there.

Offline

#4 2009-05-08 18:37:02

Els
Admin
From: The Netherlands
Registered: 2004-06-06
Posts: 7,388
Website

Re: [resolved] Migrating site from host to another. Getting MLP error upon install

dreamer wrote:

I can’t login into diagnostics because this error is preventing me from doing so.

Ah of course… Can you tell me what is in your config.php on this line: $txpcfg['txpath'] = ?


<txp:Els /> ;)
Tag Reference | Unexpected behaviour? Check the tag trace | Still no clue? Check the names of your custom fields

Offline

#5 2009-05-08 18:47:46

dreamer
Member
Registered: 2007-06-08
Posts: 242

Re: [resolved] Migrating site from host to another. Getting MLP error upon install

ah yes. thanks for pointing that one out!

Offline

#6 2009-05-08 19:03:56

Els
Admin
From: The Netherlands
Registered: 2004-06-06
Posts: 7,388
Website

Re: [resolved] Migrating site from host to another. Getting MLP error upon install

dreamer wrote:

ah yes. thanks for pointing that one out!

Does that mean it’s working now? ;)


<txp:Els /> ;)
Tag Reference | Unexpected behaviour? Check the tag trace | Still no clue? Check the names of your custom fields

Offline

#7 2009-05-08 19:05:38

dreamer
Member
Registered: 2007-06-08
Posts: 242

Re: [resolved] Migrating site from host to another. Getting MLP error upon install

as far as the eye can see :)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB