Textpattern Forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2009-04-24 19:36:58

lehan
Member
Registered: 2008-12-17
Posts: 24

[resolved] Textpattern CMS interface stuck on Admin->Preferences->Language

As the title suggests, my interface is behaving strangely. I can log in without trouble, however it defaults to the Admin->Preferences->Language page, and wont load any other pages.

This happened after an attempt to install Textpattern on a subdomain on the same server.

Help! Please!
www.lehan.ca

Offline

#2 2009-04-25 16:49:20

Els
Admin
From: The Netherlands
Registered: 2004-06-06
Posts: 7,383
Website

Re: [resolved] Textpattern CMS interface stuck on Admin->Preferences->Language

I just came across another topic about this problem, maybe it helps.


<txp:Els /> ;)
Tag Reference | Unexpected behaviour? Check the tag trace | Still no clue? Check the names of your custom fields

Offline

#3 2009-04-27 02:53:27

lehan
Member
Registered: 2008-12-17
Posts: 24

Re: [resolved] Textpattern CMS interface stuck on Admin->Preferences->Language

Looks like they’re encountering the same issue I am, but I can’t tell what error is causing it as my site isn’t set to debugging mode.

If I can’t access the Admin->preferences page, what other way can I set it to debugging mode to receive an error message.

Thanks!

Offline

#4 2009-04-27 11:57:31

jsoo
Developer
From: NC, USA
Registered: 2004-11-15
Posts: 1,730
Website

Re: [resolved] Textpattern CMS interface stuck on Admin->Preferences->Language

If you can make changes directly to the database, you want to change the production_status item in the txp_prefs table to “debug”.


Txp tags not doing what you expect? Learn to use a tag trace. And the Tag Reference.

Offline

#5 2009-04-27 14:48:57

lehan
Member
Registered: 2008-12-17
Posts: 24

Re: [resolved] Textpattern CMS interface stuck on Admin->Preferences->Language

I changed the production status to debug in myPHPadmin. No errors display and the problem still persists.

Offline

#6 2009-04-27 14:55:13

colak
Admin
From: Cyprus
Registered: 2004-11-20
Posts: 4,933
Website

Re: [resolved] Textpattern CMS interface stuck on Admin->Preferences->Language

How is your server handling sub-domains?

  1. There are some servers which require the sub-domain folder to be before the root directory
  2. Others which handle any folder as sub-domain if the user chooses
  3. Whilst others require to point to the sub-domain via htaccess.

If it is the #3, are you sure that your htaccess rule is correct?


Yiannis
——————————
neme.org | neme-imca.org | hblack.net | LABS

Offline

#7 2009-04-27 15:57:20

lehan
Member
Registered: 2008-12-17
Posts: 24

Re: [resolved] Textpattern CMS interface stuck on Admin->Preferences->Language

It would be number two. I’ve removed the subdomain textpattern install however. This problem is occurring in an install on the top directory of my webserver. It worked without any trouble for over year, until I attempted the second textpattern install.

I’m using the standard .htaccess to allow clean URLS.

Offline

#8 2009-04-27 16:14:34

colak
Admin
From: Cyprus
Registered: 2004-11-20
Posts: 4,933
Website

Re: [resolved] Textpattern CMS interface stuck on Admin->Preferences->Language

Did you also remove the table created by the sub-domain install which i assume that they were in the same db as your root site?


Yiannis
——————————
neme.org | neme-imca.org | hblack.net | LABS

Offline

#9 2009-04-27 16:31:08

lehan
Member
Registered: 2008-12-17
Posts: 24

Re: [resolved] Textpattern CMS interface stuck on Admin->Preferences->Language

I did, but could there be other data left behind in the DB causing this?

Offline

#10 2009-05-12 20:50:13

lehan
Member
Registered: 2008-12-17
Posts: 24

Re: [resolved] Textpattern CMS interface stuck on Admin->Preferences->Language

bump

Still stuck on this. Next step is to backup and reinstall I guess.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB