Textpattern Forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#121 2006-11-09 10:45:41

The-Exit
Member
From: Berlin
Registered: 2005-07-16
Posts: 175
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

I just realized that Textpattern 4.0.4 behaves different with upm_image.

The code <txp:upm_image image_id="2113" form="lightbox" /> is, when used in 4.0.4 in the body of an article, enclosed with a p-tag. This p-tag was not included by textile in 4.0.3.

This results in changing behavior of image templates.

Offline

#122 2006-11-09 16:39:19

Logoleptic
Plugin Author
From: Kansas, USA
Registered: 2004-02-29
Posts: 482

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Matthias, try putting a single space character before that tag. I haven’t upgraded to 4.0.4 yet, but in past versions adding the space would mysteriously prevent Textile from mistreating my template tags like that. You might also try enclosing it in a div of a width that matches your image. A span might work as well.


“Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.”

Hanlon’s Razor

Offline

#123 2006-11-09 19:14:27

The-Exit
Member
From: Berlin
Registered: 2005-07-16
Posts: 175
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Well, this is a workaround, but not really a solution. I think, this is a textile bug, which I should file there….

Or is Mary probably planning to insert also a “blank” before her tags with the popper?

Offline

#124 2006-11-09 19:28:39

Logoleptic
Plugin Author
From: Kansas, USA
Registered: 2004-02-29
Posts: 482

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

So it worked, then?

Not a bad idea about including the extra space in the popper, by the way.


“Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.”

Hanlon’s Razor

Offline

#125 2006-11-09 19:51:59

wet
Developer
From: Lenzing, Austria
Registered: 2005-06-06
Posts: 3,114
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Customers who bought this item also bought wet_for_each_image. ;-)

Offline

#126 2006-11-09 21:33:44

Logoleptic
Plugin Author
From: Kansas, USA
Registered: 2004-02-29
Posts: 482

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

That’s pretty slick, wet. It’s kind of like wet_thumbfilter on steroids. :-)


“Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.”

Hanlon’s Razor

Offline

#127 2006-11-10 19:47:09

Mary
Sock Enthusiast
From: Canada
Registered: 2004-06-27
Posts: 6,235

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

If you were gonna go that route, why not use the plugin’s own built-in customization option instead of layering another plugin on top of it?

Anyway, report Textile bugs here.


My email address has changed recently. If you need to contact me, use the forum contact form.

Offline

#128 2006-11-11 00:33:39

wet
Developer
From: Lenzing, Austria
Registered: 2005-06-06
Posts: 3,114
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Mary wrote:

If you were gonna go that route, why not use the plugin’s own built-in customization option instead of layering another plugin on top of it?

As I haven’t found a way for upm_image to render lists of images/thumbs (besides article images), I might have missed something. How’s that supposed to be done?

Offline

#129 2006-11-11 00:58:02

Mary
Sock Enthusiast
From: Canada
Registered: 2004-06-27
Posts: 6,235

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Ah, manually created/static galleries. Yeah, it won’t do that.


My email address has changed recently. If you need to contact me, use the forum contact form.

Offline

#130 2006-11-12 16:43:25

jstubbs
Moderator
From: Hong Kong
Registered: 2004-12-13
Posts: 2,187
Website

Re: [plugin] [ORPHAN] upm_image: More powerful image display

Just updated couple of sites to 4.04 and upgraded to 0.45 upm_image – upm_img_popper 1.1 too.

Notice that the “insert image” has disappeared from the write tab? Anyone else seen this? Its not a cache issue – I flushed it out on all sites.

Is it supposed to be like this until the 4.04 upm_plugin upgrades? (assuming Mary is doing that!!)


TXP Tips | @txptips | Me | @jonathanstubbs | Github

TXP Builders – finely-crafted code, design and txp @txpbuilders

Offline

Board footer

Powered by FluxBB